Vacanță Paște 2020 în locuri mai mult sau mai puțin știute

11.02.2020

Dobrogea oferă locuri minunate de vizitat, mai mult sau mai puțin știute. Descoperă-le pe cele mai importante – aproape de Pensiunea 4 Sălcii în Vacanță Paște 2020!

La Sf. Gheorghe se ajunge cu nava clasică (Banat) sau cu un catamaran, ambele având însă un program fix, pe care îl puteți consulta pe site-ul Gării Fluviale Tulcea. Localitate situată în județul Tulcea, la vărsarea brațului Sfantu Gheorghe în Marea Neagră, la o distanță de 120 km de Tulcea.

Localitatea a fost atestată documentar înca din secolul 14, menționată ca localitatea San-Giorgio, pe harta genovezului Visconti.

Ocupația principală a oamenilor din comunitate este pescuitul, ce le asigură hrana și reprezintă principala sursă de venit. Localitate importantă și din punct de vedere turistic datorită plajei, insulei Sahalin unde sunt întâlnite păsări foarte rare, canalului Erenciuc singura rezervație de arin negru din Europa. În ultimii ani, turismul rural a cunoscut o puternică dezvoltare, fiind practicat atât în gospodăriile localnicilor cât și în pensiuni amenajate.

Savurează liniștea și peisajul mirific într-un loc unic și încremenit în timp, la Pensiunii 4 Salcii!

Pentru vacanța de Paște 2020 am pregătit un pachet turistic pentru minim 2 persoane. Oferta poate fi personalizată în funcție de perioada de cazare și de numărul de persoane.

Se pot organiza excursii la Gura Portitei, cetatea Halmirys, cetatea Enisala, Cetatea Histria, vizitarea Rezervatiei Macinului,rezervatia muntilor Macin- cei mai vechi munti ai Romaniei unde puteti calari la centrul de echitatie sau va puteti racori in lacul Iacob Deal ( lac antropic, de culoarea smaraldului, cu o forma de caldare, care creeaza o imagine inedita), tur de manastiri, vizitarea pesterilor din zona, etc.

Continuare: pensiunea4salcii.ro

Pensiunea Pestisorul
Pensiunea împletește perfect modernul cu accente pitorești și se remarcă prin stil și eleganță.

Escape Travel oferă în această perioadă o excursie de o 7 ore în paradis. Itinerar: Tulcea – Braț Tulcea –

Delta Dunării rămâne paradisul pescarilor, indiferent de nivelul lor de experiență. Societatea Euro Fish din Tulcea oferă pasionaților de pescuit

Ce poate fi mai liniștitor, în vacanța de Paște 2020, decât o plimbare cu barca pe canale. Primavara în Delta

La masă cu oamenii Deltei – Cercetarea gastronomiei tradiţionale din Delta Dunării este un proiect cultural al Asociației “Ivan Patzaichin