Redescoperim bucăți de România – Delta Dunării

21.01.2020

Delta Dunării este un loc cu un farmec aparte de pe teritoriul țării noastre, o zonă cu o bogată biodiversitate, unde natura oferă un real spectacol tuturor localnicilor și călătorilor ajunși pe aceste meleaguri. Delta Dunării face parte din patrimoniu UNESCO și este una dintre cele mai bine conservate delte din Europa și a doua ca mărime după cea a râului Volga. De astfel, Delta este într-o continuă creștere, deoarece în fiecare an tone de aluviuni își face drum spre aceasta, iar peisajul este supus și el transformării. Totodată, Delta Dunării rămâne cel mai tânăr pământ românesc.

Deși este un monument al naturii unic, poate în lume, Delta încă se află într-un con de umbră spre deosebire de alte destinații turistice din România poate din cauza faptul că nu este atât de facil accesul până la ea, deși ofertele de cazare sunt tentante, tarifele foarte avantajoase, iar experiența călătoriei în aceste locuri de neuitat. Adminpedia îți poate oferi cele mai bune prețuri pentru o vacanță în Delta Dunării, poți să plătești cu tichete de vacanță și în rate sejurul, pentru că meriți să vezi cu ochii tăi acest tărâm desprins dintr-o altă lume, această minune a naturii cu care românii se pot mândri cu adevărat.

Aici se scrie o altfel de poveste de vacanță pentru toți cei care doresc s-o cunoască, pentru toți care aleg un sejur în Delta Dunării. Ajunși în aceste locuri, realizează că au pășit într-o altă lume în care timpul curge lin, în ritmul cântecului păsărilor și al undelor apelor, o lume în care natura este prietenă omului și un adevărat sprijin. Agitația lumii moderne, neliniștile și problemele sale nu au reușit să pătrundă în aceste locuri, căci apele au fost cei mai buni străjeri care le-au ținut departe de armonia Deltei, de simplitatea vieții localnicilor și de seninătatea de pe chipul lor, departe de liniștea care cuprinde întrega zonă.

continuare: pe-drumuri.ro

Pensiunea Pestisorul
Pensiunea împletește perfect modernul cu accente pitorești și se remarcă prin stil și eleganță.

Pentru mine Delta Dunării a însemnat până acum câteva zile un vis aproape imposibil de realizat. De ce spun asta?

Delta Dunării este un loc cu un farmec aparte de pe teritoriul țării noastre, o zonă cu o bogată biodiversitate,