Ofertă de Paști 2020 în inima Deltei

17.02.2020

Va invitam la un sejur unic in inima DELTEI, intr-o calatorie spirituala, dar si traditionala pentru cea mai importanta sarbatoare a crestinitatii: Invierea Domnului.

Delta Dunarii este bine-cunoscuta ca fiind majoritar populata de rusi-lipoveni, credinciosi ortodocsi de rit vechi. Strans legate de sarbatorile religioase sunt si obiceiurile lor ce urmeaza a va fi dezvaluite pe intregul acestui program.

Pensiunea noastra se afla intr-o zona salbatica si cu multa liniste , situata intre localitatile Mila 23 si Crisan , pe Dunarea Veche.

De ce suntem diferiti? Pentru ca natura a fost atat de generoasa cu noi incat am devenit una cu ea. Aici, in batranul lac Obretin intins pe 2300 hectare, producem numai peste ecologic crescut in apa nepoluata pe care il destinam exclusiv tuturor celor care ne calca pragul si vor sa isi incante papilele gustative.

Restaurantul din lemn si acoperit cu stuf este construit pe piloni deasupra apei si ofera de o vedere panoramica superba la bratul Dunarii Vechi. Locatia sa separata de vecinatatea pensiunii asigura un plus de liniste si confort turistilor care se pot relaxa fara a fi perturbati de zgomote.

Pensiunea dispune de 10 camere foarte spatioase si moderne, iar confortul lor este sporit prin tehnologia si tehnica la indemana. Camerele sunt adaptatate atat pentru cupluri, cat si pentru familii cu copii.

Tineti aproape insa si pentru surpriza acestui an: o zona speciala cu gradina, vedere si iesire la lac destinata casutelor de tip Bungalou urmeaza a fi data in folosinta in curand!

Continuare: pensiuneaobretin.ro

Pensiunea Pestisorul
Pensiunea împletește perfect modernul cu accente pitorești și se remarcă prin stil și eleganță.

Escape Travel oferă în această perioadă o excursie de o 7 ore în paradis. Itinerar: Tulcea – Braț Tulcea –

Delta Dunării rămâne paradisul pescarilor, indiferent de nivelul lor de experiență. Societatea Euro Fish din Tulcea oferă pasionaților de pescuit

Ce poate fi mai liniștitor, în vacanța de Paște 2020, decât o plimbare cu barca pe canale. Primavara în Delta

La masă cu oamenii Deltei – Cercetarea gastronomiei tradiţionale din Delta Dunării este un proiect cultural al Asociației “Ivan Patzaichin