Oferim GRATUIT publicitate pentru ofertele turistice din judeţul Tulcea şi întreaga Dobrogea

17.03.2020

Din solidaritate cu operatorii din turism din judeţul Tulcea şi întreaga DobrogeA, afectaţi de criza Covid 19, am decis să oferim pe acest site publicitate pentru ofertele turistice, gratuit, până la începerea sezonului turistic şi apariţia primelor semne de redresare a activităţii acestora.

publicitate gratuită oferte turistice Tulcea Dobrogea

Ofertele turistice găzduite de acest website se împart în trei categorii:

Sperăm ca turismul în Delta Dunării să se reconfigureze şi să garanteze protecţia mediului şi a patrimoniului imaterial iar criza prin care trecem cu toţii în prezent să aducă o grijă mai mare faţă de resursele naturii, în viitor.

Pe principiul primii veniți, primii serviți, îi invităm pe toţi cei doritori să ne contacteze!

Avem convingerea că doar turismul care nu afectează condiţiile de existenţă a unui areal este durabil şi oferă posibilitatea generaţiilor viitoare să se bucure de această destinaţie mai departe. Turismul durabil are ca rezultat îmbunătăţirea calităţii vieţii localnicilor, înflorirea culturii locale a regiunii gazdă şi rezultate economice pe termen lung. Acestea sunt motivele pentru care noi îl promovăm!

UPDATE – această oferta nu mai este valabilă

Pensiunea Pestisorul
Pensiunea împletește perfect modernul cu accente pitorești și se remarcă prin stil și eleganță.

Din solidaritate cu operatorii din turism din judeţul Tulcea şi întreaga DobrogeA, afectaţi de criza Covid 19, am decis să