Destinaţia ideală pentru o escapadă în Delta Dunării

14.02.2020

De ce Spring Delta Dunarii? Pentru ca noi suntem destinaţia ideală pentru o escapadă în mijlocul naturii!

Suntem incantati sa va primim in universul exotic al Deltei Dunarii. Peisajele remarcabile si vegetatia prietenoasa vor face din sejurul dumneavoastra, unul memorabil.

Va asiguram de toata ospitalitatea noastra si va garantam servicii de cazare la cele mai inalte standarde, beneficiind de toate facilitatile locatiei noastre.

Accesul la pensiune se face doar pe apa, cu plecare din portul Tulcea ( in dreptul parcarii Hotel Delta).Transferul cu salupa pe Dunare dureaza 10 minute pana la pensiunea Spring care este situata chiar pe malul bratului Sulina, sat Ilganii de Sus.

Oaspetii nostri pot opta pentru pachet cu mese incluse. Bucataria proprie de care dispunem, ne ajuta sa avem preparate pe gusturile tuturor celor care ne trec pragul.

Ingredientele proaspete si pasiunea pentru gastronomia autohtona ne fac sa fim absolut convinsi de experienta culinara deosebita pe care o veti avea in restaurantul nostru.

Delta Dunării este cu siguranță o bijuterie a țării noastre cu care ne putem mândri, dar pe care trebuie să o ocrotim și să o protejăm …

Continuare: springdeltadunarii.ro

Pensiunea Pestisorul
Pensiunea împletește perfect modernul cu accente pitorești și se remarcă prin stil și eleganță.

Escape Travel oferă în această perioadă o excursie de o 7 ore în paradis. Itinerar: Tulcea – Braț Tulcea –

Delta Dunării rămâne paradisul pescarilor, indiferent de nivelul lor de experiență. Societatea Euro Fish din Tulcea oferă pasionaților de pescuit

Ce poate fi mai liniștitor, în vacanța de Paște 2020, decât o plimbare cu barca pe canale. Primavara în Delta

La masă cu oamenii Deltei – Cercetarea gastronomiei tradiţionale din Delta Dunării este un proiect cultural al Asociației “Ivan Patzaichin