Despre noi

Suntem o societate comercială la început de drum, cu principal obiect de activitate consultanţă în domeniul relaţiilor publice şi al comunicării. Avem experienţă de promovare a firmelor inclusiv la nivelul unui târg de turism internaţional şi câteva idei bune de reprezentare a operatorilor de turism în faţa clienţilor săi.

Suntem specialişti în comunicare, aşa că imaginea organizaţiilor nu ne lasă indiferenţi. Înţelegem că a avea un plan de comunicare este, de asemenea, important şi avem capacitatea de a crea strategii de relaţii publice.

De ce nu mai sunt suficiente clasicele metode de publicitate? E simplu. Odată cu dezvoltarea reţelei de telefonie mobilă şi accederea facilă a oamenilor la reţelele de socializare, credibilitatea publicităţii – putem să o numim fără frică manipulare alba – a scăzut. Nici “influencerii” nu mai sunt ce au fost. Țesătura subțire de “laude contra cost” se destramă încet. Oamenii nu mai doresc să fie minţiţi. Nici măcar frumos, cum se întâmplă în cazul reclamelor. Din acest motiv schimbă impresii şi devin cei mai buni factori de promovare a unui serviciu, turistic, în cazul nostru.

În aceste condiții, o firmă de PR este ideală pentru promovarea unui afaceri, mari sau mici, din turism. Suntem adepții eco-turismului, mai degrabă, pentru că iubim natura, cu precădere ținuturile dobrogene.

Intenţionăm să oferim continuu asistenţă clienţilor noştri, pentru a avea o bună relaţie cu clienţii lor. Cu alte cuvinte, avem grijă de reputaţia firmei şi contribuim la satisfacţia turiştilor. Astfel încât toată lumea să câştige. Iar totul, cu grija naturii, cea care pe toţi ne susţine.

Aşadar, dacă simţiţi că noi suntem cei de care are nevoie afacerea dumneavoastră, ne-ar plăcea să ne cunoaştem.

PUBLICITATE
Împreună, în dinamica eră a comunicării globale!
Trasee turistice
turism dobrogea
turism dobrogea
turism dobrogea
turism dobrogea
turism dobrogea
turism dobrogea