De Paşte, o plimbare cu barca în Delta Dunării

Ce poate fi mai liniștitor, în vacanța de Paște 2020, decât o plimbare cu barca pe canale.

Primavara în Delta Dunării este de o frumusețe fără seamăn pentru că întreaga vegetație revine la viață. In zilele de 17, 18,19 şi 20 aprilie, când GoDanubeDelta te invită la Tulcea, pentru o excursie de o zi în delta, vei putea observa minunatele transformări ale naturii.

Primăvara este anotimpul când, în Delta Dunării, se poate auzi din nou sunetul păsărilor: a stârcilor care se intorc din Mediterana, a berzelor și vântureilor de seară care sosesc din zonele africane sau a pelicanilor care au bătut drum lung din Etiopia.

Căutătorii de păsări sau iubitorii de fotografie se vor simti ca-n rai, daca vor alege sa viziteze Delta Dunarii in aceasta perioada. Invitația GoDanubeDelta este și pentru zilele de 1, 2 și 3 mai 2020, când -pentru o zi- poți lăsa grijile deoparte pentru a petrece o zi în aer liber, la soare, în legănarea apelor, trecând pe lângă malurile înflorite, totul la atractivul preț de 150 lei/persoană, cu prânzul și permisul de acces în Delta Dunării incluse. Cine a gustat un borș de pește preparat după tradiție, în Delta Dunării, are ce povesti prietenilor!

plimbare cu barca in delta dunarii

Pasionat de natura, călăuza dumneavoastră va fi Daniel Nițu, ofițer de marină, cu o experiență de 27 de ani în turism.

Toate detaliile le găsiți pe GoDanubeDelta.com , atât pentru spectaculoasele oferte de Paște și 1 Mai 2020 cât și pentru alte perioade ale anului.

Pensiunea Pestisorul
Pensiunea împletește perfect modernul cu accente pitorești și se remarcă prin stil și eleganță.

Escape Travel oferă în această perioadă o excursie de o 7 ore în paradis. Itinerar: Tulcea – Braț Tulcea –

Delta Dunării rămâne paradisul pescarilor, indiferent de nivelul lor de experiență. Societatea Euro Fish din Tulcea oferă pasionaților de pescuit

Ce poate fi mai liniștitor, în vacanța de Paște 2020, decât o plimbare cu barca pe canale. Primavara în Delta

La masă cu oamenii Deltei – Cercetarea gastronomiei tradiţionale din Delta Dunării este un proiect cultural al Asociației “Ivan Patzaichin