Cazare de excepție în Sulina

17.02.2020

Va oferim cazare de exceptie in Sulina si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat

Pensiunea Delta Miraj va ofera cazare in Sulina si facilitati de agrement pentru o vacanta de neuitat: partide de pescuit, plimbari cu salupe sau catamaranul, trasee turistice, team building, birdwatching, piscina exterioara si multe altele. Pentru ca totul este organizat ca la carte, nu ramane decat sa va bucurati de imprejurimi si de activitatile pe care Delta Dunarii vi le ofera si mai ales de bucuria noastra de a va fi alaturi cu ospitalitatea, curtoazia si prietenia noastra.

Accesul la plaja din Sulina (plaja cu cel mai fin nisip de pe tot litoralul Marii Negre) este asigurat de transportul local. Statia este in spatele pensiunii, fiind astfel foarte usor de plecat si respectiv venit. Plaja din Sulina este unica, fiind locul unde apa dulce din Dunarea si apa sarata din Marea Neagra se imbratiseaza.

Pensiunea Delta Miraj este situata chiar pe malul Dunarii in localitatea Sulina. Pensiunea va ofera cazare in Sulina in 19 camere spatioase de 2 locuri si 1 camera family cu capacitate de 4 locuri, dotate modern. Delta Miraj este un loc special, creat cu mare atentie pentru detalii, aproape de natura, un loc care ofera tot confortul necesar unui concediu de vis.

Pensiunea Delta Miraj va asteapta cu o ambianta placuta, iar dotarile si serviciile oferite au fost gandite special pentru a satisface dorintele dumneavoastra. Pensiunea dispune de un restaurant spatios dotat cu terasa.

Continuare: pensiunedelta-sulina.ro

Pensiunea Pestisorul
Pensiunea împletește perfect modernul cu accente pitorești și se remarcă prin stil și eleganță.

Escape Travel oferă în această perioadă o excursie de o 7 ore în paradis. Itinerar: Tulcea – Braț Tulcea –

Delta Dunării rămâne paradisul pescarilor, indiferent de nivelul lor de experiență. Societatea Euro Fish din Tulcea oferă pasionaților de pescuit

Ce poate fi mai liniștitor, în vacanța de Paște 2020, decât o plimbare cu barca pe canale. Primavara în Delta

La masă cu oamenii Deltei – Cercetarea gastronomiei tradiţionale din Delta Dunării este un proiect cultural al Asociației “Ivan Patzaichin